06-06-05

Een bijna spannend verhaal

Ik loop sinds gisterenavond rond met een snee in mijn gezicht. Ik had u nu graag verteld dat ik gisteren de held heb uitgehangen en de handtas van een oud vrouwtje op gevaar voor eigen leven terug heb afgepakt van enkele plaatselijke jeugddelinquenten en dat ik dan bedreigd ben geweest met een mes maar toch niet wou afgeven en zodoende nu met een snee in mijn gezicht rondloop.

Maar zo is het allemaal dus niet gelopen. Ik lag gisteren wel ontspannen in de zetel naar een dvd te kijken met de kat op mij. Tot er plots een onbekende gsm begon te rinkelen. Nu ik er zo over nadenk, ik weet nog steeds niet vanwaar dat onbekend gsm gerinkel vandaan kwam. Het kan dus toch nog spannend worden. In ieder geval had dit geluid een complete chaos tot gevolg. De kat schrok zo dat hij 2 keer op mijn hoofd sprong, met uitgetrokken nagels uiteraard, vervolgens schrok hij zo van mijn reactie dat hij vrijwillig met zijn hoofd tegen de muur sprong, naar beneden spurtte en zich voor de rest van de avond niet heeft vertoont. In ieder geval niet tot het kattenetenstijd was.

En ik kon mijn wonden likken.

Overigens kan ik wel, wanneer iemand mij vraagt wie mij zo toegetakeld heeft in alle eerlijkheid antwoorden: “Krapuul”, en als ik dan een gezicht opzet van ‘ik wil er niet meer over praten, trauma en zo’ hopen dat ze het oude dametje met de gestolen handtas erbij denken en niet de kat die ondertussen op mijn schoot ligt te ronken.


20:27 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

crapuul! de luxe staat toch ruig hé zo'n snee in je hoofd? heb je nu meer ontzag bij je collega's ;-)
glad to have you back girl!

Gepost door: lord cms | 06-06-05

Mmm de kat mijn benen en armen staan regelmatig vol krassen...

Gepost door: lena | 15-06-05

zeer herkenbaar ik heb het ook al een paar keer moeten uitleggen: nee, ik word niet mishandeld, nee, ik ben niet overvallen, het waren de katten maar...

Gepost door: schaduw zijde | 21-06-05

De commentaren zijn gesloten.