19-06-05

Klanten

Ik heb de meest zagende klanten van de hele wereld. Geloof mij. En ze noemen beide mr. B. Hun voornamen kom ik nooit te weten. Ja, tenzij ik ze natuurlijk onder bedreiging van een keukenmes hun identiteitskaart afneem, maar zo ben ik uiteraard niet. Al mijn keukenmessen zijn trouwens bot, bedenk ik mij nu.

Deze mensen hebben van mij plannen nodig. Van appartementen. Te veel appartementen, ttz, waar er slechts ruimte is voor 3 appartementen willen zij plannen voor 7 appartementen. En waar slechts ruimte is om 3 smartjes te parkeren willen zij garages voor 7 wagens, mercedessen en bmw’s. Blijkbaar denken ze, als we maar lang genoeg zagen, moet dat er allemaal wel inpassen. En snel ook. Als we dit alles vrijdagavond vragen zijn de plannen toch maandagmorgen klaar? Nee? Maar we zullen in ieder geval bellen en als ze dan nog niet klaar zijn bellen we maandagavond wel weer terug, dan zijn ze toch zeker klaar. Oh, en trouwens, ik heb een neef die ook appartementen wil. De naam van die neef? Mr. B. Hoezo, geen tijd? Jamaar hij moet alleen een paar kleine schetsen hebben. We zullen morgen wel eens bellen, dat is toch niet zo veel werk als onze plannen. En anders overmorgen. En de dag erna.

 

En het ergste is, ik begin zelf tegen iedereen te zagen over mijn zagende klanten. Zelfs tegen u.


12:43 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zagen je moet je hart eens uitstorten hé..sorry maar ik heb moeten lachen hoor sorry..ik kan met je meeleven ik herken er een en ander wat in..

Gepost door: de vos | 19-06-05

De commentaren zijn gesloten.