15-08-05

Wij vonden het maar niets

Eerst regende het. Toen zaten we eigenlijk nog in de auto, dus dat was niet zo erg.

Ik wilde 5 drankbonnetjes kopen maar dat mocht niet. Ik moest er 3 of 6 of 9 of 12 of..jaja, ik snapte het wel. En het waren geen bonnetjes maar jetons. Excuseer.

Tijdens het optreden van Gabriel Rios werd ik constant afgeleid door het sms-berichtenbord, waar nog niet eens iets interessants op verscheen. Ik herinner mij iets van verkeerd gespelde liefdesverklaringen en een hele resem domme moppen met baard.

De wc’s waren wel zeer ok, dat moet gezegd. Ik heb er zeker 5 min. langer opgezeten dan nodig terwijl ik mij verbaasde over de properheid ervan. Buiten was er ondertussen toch geen bal te beleven.

We zijn 1 keer in VIP tent binnen geraakt, maar daar was eigenlijk ook niets te beleven behalve dan een paar echte VIP’s die hun jas op mijn stoel smeten waardoor ik mij afvroeg of we door ons onzichtbaar te maken in de VIP tent geraakt waren. De 2e keer lukte het trouwens niet meer en dat was juist op het moment dat het weer begon te regenen.

Ik zocht troost in de koffie maar iemand dacht van laten we even tegen dat meisje daar aanlopen waardoor een vierde van mijn bekertje over mijn hand terechtkwam. De koffie was wel zeer warm, dat moet gezegd.

 

Maar toen was hij er.


23:31 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ja ik ken dat nu... Ik en concerten ik mag er eigenlijk niet van meespreken, maar het lange wachten vind ik persoonlijk ook niet alles, zeker als het dan nog regent.
Goed dat de koffie warm was ;-)

Gepost door: zuchtje | 18-08-05

Ik begin het minder en minder leuk te vonden, gewoon omdat er altijd zoveel volk is!! Brr.

Gepost door: lena | 18-08-05

De commentaren zijn gesloten.