18-08-05

Mooi van af.

De stem aan de andere kant van de telefoon zei me dat hij mij moest bellen als hij klaar stond en vroeg wat hij nu moest doen. Ik aarzelde even. De vuilnisbakken moesten buitengezet worden, de was moest gesorteerd worden maar ik vreesde dat dat niet was wat de man bedoelde.

“Waar heeft u het eigenlijk over?” vroeg ik dan maar.

“Over Pukkelpop natuurlijk”

Natuurlijk.

Hij klonk zo overtuigend dat ik even nadacht wat mijn link met Pukkelpop was. Er kwamen wel enkele groepen die ik graag zou zien maar buiten meegedaan met een wedstrijd om gratis tickets te winnen had ik er mij nog niet echt mee beziggehouden. Misschien was dat het, ik had gewonnen. En niet alleen de tickets maar ook iemand die de 3 dagen volledig tot mijn beschikking stond. Hij moest nu waarschijnlijk gewoon weten hoe laat hij mij moest komen oppikken.

“Ik denk dat u het verkeerde nummer hebt.” Soms ben ik veel te eerlijk.

En ondanks alle bereidwilligheid die de man in het begin van onze conversatie toonde, werd de verbinding gewoon verbroken. Geen sorry, geen woord meer.

Daar zijn we mooi van af, dacht ik nog. Stel je voor dat ik 3 dagen op een festivalterrein moet doorbrengen met zo’n onbeleefde kerel.


10:58 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

some people's children hé :s

Gepost door: lord cms | 23-08-05

De commentaren zijn gesloten.