21-10-05

Bijzondere Krachten

Sinds eergisteren  ben ik ervan overtuigd dat ik gezegend ben met Bijzondere Krachten. Het zit namelijk zo. Ik was een heel verhaal aan het vertellen (op zich al Bijzonder, ik vertel normaal gezien niet zo veel verhalen) over een persoon die ik al jaren, of zeg maar jaaaren niet meer gezien of gehoord had. Nog geen 10 minuten later hoor ik op de radio dezelfde persoon zijn 3 favoriete songs voorstellen.

Ik ben mezelf nu dus al 2 dagen aan het observeren. Zo wist ik bijvoorbeeld dat een bepaalde afspraak niet zou doorgaan (of was het wishful thinking), dat we gisterenavond spaghetti zouden eten (maar ja, ik ben dan ook degene die kookt) en dat Wouter Deprez de slimste mens ging winnen (zoals iedereen wel wist).

Ik hou u op de hoogte.


18:00 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ok! nog een paar tests en dan kom ik op consultatie bij u ;-)

Gepost door: lord cms | 21-10-05

Wooooooh scary!

Gepost door: lena | 23-10-05

bijzondere krachten dat heb ik ook.!! (aleen ik ben pas 12)
vaak weet ik al wat mensen gaan zeggen.
zelf ook al 3 keer gehad dat ik in het gras zat en ik zei tegen me zus dat mijn vriendin heeeel veel klavertjes-4 had gevonden en op datzelfde moment kijk ik naar het gras en het eerste waar ik naar kijk is naar een klavertje 4.
opzich best wel handig.
ook is he bij mij het geval dat ik niet oplet en zomaar een goed antwoord zeg.
laatst nog : een jongen uit mijn klas had een pen laten zien en de meester vroeg waar die van daan kwam. toen zei hij uhhm van
op dat moment zei ik hem ne voor het antwoord en de meester vraagt of ik daar ook heb gezeten. dat niet ik wist niet eens dat die bestond. gek eigenlijk , ik zit dan gewoon totaal niet op te letten en dan plots vloept het uit me mond. :S hoe heet dit eigenlijk ?

Gepost door: monique | 25-02-07

De commentaren zijn gesloten.