02-11-05

Geen tijd

Ik moest vandaag door Brussel rijden en ik werd er helemaal rustig van maar dit zegt meer over mijn algemene stresstoestand van de dag, week, maand.

Moest ik wat meer tijd hebben, ik zou u graag vertellen over hoe ik mij maandagavond geërgerd heb aan een tv-programma waarvan ik de titel niet weet wegens ook niet uitgekeken. Ik zou hem kunnen opzoeken, maar ja, geen tijd. Het ging overigens over een hoop jongens en meisjes naast een zwembad die zich blijkbaar bijzonder aan het vervelen waren. Zo bijzonder zelfs dat iemand vond dat er dan maar een tv programma over moest gemaakt worden.

Moest ik wat meer tijd hebben, ik zou u ook kunnen vertellen over hoe ik aan een stoplicht stond, volledig omringd door landrovers, landcruisers en andere hoge voertuigen en mij heel klein voelde in mijn ordinaire wagen. En dat ik mij afvroeg hoe lang men het nog gaat volhouden om de wagens hoger en hoger te maken en hoe iedereen dan binnenkort in een soort torentjes rondrijdt. Of een vrachtwagen. Stress doet rare dingen met een mens.

 

Ik denk dat ik beter nog wat ga werken.16:03 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

;-) allemaal in vrachtwagens en dan gezamelijk aan 80km/u op de snelweg, en dat teriwjl er kweetnietheoveel horsepower onder den capeau izt ;-)

Gepost door: lord cms | 02-11-05

De commentaren zijn gesloten.