11-01-06

Rustig koffiedrinken met vriendin I

Vriendin I en ik gingen naar de Ikea. Eigenlijk ging vriendin I naar de Ikea en ik ging mee. Ik had toch niets beters te doen. Buiten werken dan.

Dus, terwijl vriendin I al haar nieuwe meubeltjes bijeenzocht slenterde ik er rustig achteraan, gaf af en toe even mijn mening (Ja hoor, dat zou daar heel mooi staan) en kocht 6 nieuwe champagneglazen van hetzelfde model waar ik er 1 van had stukgemaakt. Het stukgemaakte glas was geleend en ik vond het nogal onbeleefd om dat glas in 2 delen terug te geven vandaar dat ik nu van 3 champagneglazen (ja kijk, we waren met 8 om champagne te drinken en omdat we dat niet iedere dag doen, vond ik het voordeliger om de resterende 5 te lenen dan om ze te kopen. Vandaar dat ik nu toch met 8 champagne glazen zit want 3+6–1=8. Iedereen nog mee?)

Maar gisteren ging ik dus geen champagne drinken maar koffie. Met vriendin I. Omdat we vonden dat we dat verdienden. En daarom wilden we dus ook geen koffie drinken aan de uitgang van de Ikea waar we moesten rechtstaan aan een tafeltje maar wilden we binnen in het restaurant rustig aan een tafeltje zitten. En omdat we nu ook niet zo veel tijd meer over hadden mocht maar 1 van ons zijn boodschappen naar de wagen brengen. (En dat niemand durft vragen waarom niet ieder zijn eigen boodschappen in zijn eigen wagen ging leggen want die heeft dan niets begrepen van de logica tussen mij en vriendin I) Vriendin I had de grootste dozen, dus zij won. Meubeltjes en factuur (met daarop ook de 6 glazen, dit zal later een belangrijk detail blijken te zijn) verdwenen dus in haar wagen. Ik en de 6 champagneglazen gingen mee naar het restaurant.

(wordt ongetwijfeld vervolgd)

22:14 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

online ik snap the point niet zo goed, jij ging dus al plaatsjes warmhouden in het resto en je vriendin moest maar alles stapeln in haar koffer :D

Gepost door: lord cms | 12-01-06

. De plot zal nog moeten komen in't vervolg zeker ;-)
Of net niet natuurlijk... Dan zou ik mij nieuwsgierig gemaakt hebben over niks. Een mens zit toch raar in elkaar. In spanning wachten op een vervolg van een Ikea-uitstapje, man man man.
Nuja, ik kan nog altijd de examens als verzachtende omstandigheid claimen, dan is àlles opeens interessant enzo :-p

Gepost door: Twinkeltje | 14-01-06

De commentaren zijn gesloten.