19-01-06

Rustig koffiedrinken met vriendinI, deel 2.

Ziet u het al aankomen? Ik wel, van het moment dat ik op de roltrap stond en niet meer terugkon. Tenzij door sneller naar beneden proberen te lopen dan de roltrap naar boven gaat natuurlijk. Maar daar begon ik niet aan, zeker niet met 6 breekbare champagneglazen in mijn handen. Toen stond ik daar in de winkel met een doos reeds betaalde glazen en de enige weg naar buiten was via de kassa’s. Hier moest toch eens lang en diep over nagedacht worden. Dus stuurde ik vriendin I weg met de opdracht pas terug te komen als ze 2 koffies had gevonden zodat ik mij rustig aan een tafeltje kon zetten om lang en diep na te denken.

“We hebben een probleem.” , zei ik toen ze terug was. Vriendin I reageerde amper. Wij hebben namelijk bijna altijd wel ergens een probleem. Nadat ik het probleem had uitgelegd dronk ze rustig haar koffie in 2 slokken uit en vertrok naar haar wagen om de factuur te gaan halen en liet mij weer alleen achter aan het tafeltje. Met het verschil dat ik deze keer niets meer had om lang en diep over na te denken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ze terug was zijn we samen gewoon naar buiten gelopen zonder dat iemand ons ook maar heeft tegengehouden om te vragen wat we met die doos glazen van plan waren waarna ik dan triomfantelijk de factuur onder hun neus kon schuiven.

15:40 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Voor een doos... van die mooie champagneglazen (we hebben die hier ook :-)), moet je toch iets overhebben hé!!

:-)

Gepost door: Aude Audenda | 19-01-06

nou ja haahhaha!!!!! ttssss ik durf eht niet zegegn, maar even speelde die idee toch inmijn hoofd: da'qs weer iets typisch vrouwelijks...
maar ik kan dit echt niet staven...dus ik neem die woorden met graagte terug bij iedere ontkenning ;-)

Gepost door: lord cms | 20-01-06

lijstje Er wacht op Kruimels een lijstje vraagjes op jou, tenminste als je zin hebt.

Gepost door: Kruimel | 20-01-06

De commentaren zijn gesloten.