07-02-06

De mevrouw met de kleine rode wagen

Ze ging mij komen oppikken dan konden we samen rijden. “Dat is goed.”, antwoordde ik. En inderdaad, op het afgesproken uur belde ze aan. Toen ik mijn deur optrok, stond ze ijverig haar ruiten af te krabben. “Ja, dan zien we toch wel een heel stuk beter.”, zei ze. Hoe ze dan wel tot bij mij gereden was, probeerde ik mij maar niet af te vragen.

Onderweg klaagde ze over de politie. Dat ze zeker elke week een boete kreeg voor fout parkeren en dat ze toch veel te streng waren. Ik beaamde.

Voor de deur was nog een halve parkeerplaats. Ze zette er zich eerst voor. We zouden toch niet zo lang blijven, een uurtje maar of zo. Toen moest ze aan de vele parkeerboetes denken dus besloot ze om, met mijn hulp, toch te proberen in de parkeerplaats te rijden. Kom maar, kom maar, deed ik met mijn handen. Op 10 cm van de wagen deed ik teken dat ze moest stoppen. Op 5 cm van de wagen stopte ze inderdaad, dacht van ik voel nog niets dus ik heb nog plaats over en reed verder achteruit tot ze boenk niet meer verder kon. Toen stapte ze uit, bekeek het resultaat, glimlachte goedkeurend en nam me mee naar binnen. Ik keek nog even achterom. Toch maar een bizar zicht zo’n kleine rode wagen die met een hoek van 45° tussen 2 andere wagens gewurmd stond.

16:33 Gepost door jonna | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

oh my.... zeg niet te gauw 'tis weer een vrouw, maar getv....
'tzal maar jouw auto zijn die ze als "bumper" gebruikt! loool

Gepost door: lord cms | 07-02-06

boe en dan vind ik het spijtig dat ik mijn bumper moet gaan herverven, tsss!

Gepost door: Izza | 08-02-06

De commentaren zijn gesloten.