29-01-07

Bizar telefoongesprek van de dag.

Deze man was van proximedia. En of ik ooit al van proximedia gehoord had, wilde hij weten.

Dat had ik.

Dat vond hij positief. En of ik dan ook kon zeggen in welke context.

Dat was al iets moeilijker. Tja, jullie zijn dat bedrijf dat mensen laat denken dat jullie promedia zijn om hun zo geld afhandig te maken. Maar niet met mij, dacht ik nog in afwachting van een antwoord dat voor de man aanvaardbaar zou zijn en voor mij een goed excuus om het gesprek af te ronden. Maar hij had blijkbaar geen antwoord nodig want daar kwam reeds zijn volgende vraag: “En hoe staat u tegenover uw aanwezigheid?”

Hier had ik niet van terug. Ik keek even om mij heen. Mijn aanwezigheid? Tja. Hier moest toch eens lang en diep over nagedacht worden. Zulke diepzinnige vragen verwachtte men meestal niet uit de mond van een verkoper. Ik besloot dat ik wel wat meer uitleg verdiende.

“Mijn aanwezigheid? Waar? Wanneer?” vroeg ik.

“Op het internet natuurlijk.” was het antwoord, gevolgd door een diepe zucht.

Oh

Blijkbaar kwam ik toch niet zo diepzinnig over want de man besloot ons gesprek met de woorden, “Tja, wij hebben momenteel een fantastisch aanbod lopen maar ik hoor duidelijk dat ik u hier niet mee kan helpen. Nog een prettige dag.”

16:16 Gepost door jonna in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het moet een rage zijn.

Ik ben ook al twee keer opgebeld deze week. O.a. door een call center dat van mijn makelaar wist dat ik er "goed genoeg in zit " om te investeren in "risicoloze" fondsen. Mijn makelaar zou beter moeten weten: ik heb geen geld op overschot.

Eigenlijk zou ik nu van makelaar moeten veranderen want ofwel respecteert hij mijn privacy niet, ofwel kent hij zijn stiel niet.

Gepost door: Blogbaas | 02-02-07

De commentaren zijn gesloten.